Vakantie vieren in een bungalowpark in Limburg?

Wilt u aankomende vakantie graag doorbrengen op een bungalowpark in Limburg? Dan is de Leistert het geschikte bungalowpark waar u naar op zoek bent. U kunt hier heerlijk tot rust komen, maar het is ook mogelijk om in de buurt dingen te ondernemen. Zowel op het park als in de buurt is namelijk genoeg te doen. Benieuwd wat allemaal? We leggen het u graag uit.

Shoppen en zwemmen
Bungalowpark De Leistert bevindt zich op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. Zo zit u dichtbij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Maar ook op het park zelf hoeft u zich niet te vervelen. Ga zwemmen in het subtropisch zwembad, bowlen, tafeltennissen, vissen of midgetgolfen. Het kan hier allemaal. Dit is nog niet eens alles. Neem een kijkje op de website van het park en ontdek wat u allemaal kunt doen.

Boeken voor een mooie plek
Denkt u dat De Leistert het bungalowpark in Limburg is waar u aankomende vakantie moet zijn? Boek dan vandaag nog een mooi plekje. Wees er wel snel bij, want de plekken zijn erg gewild en het zou toch zonde zijn als u net te laat bent met het plaatsen van een boeking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *