De begeleiding tijdens uw zwangerschap

Als u in verwachting bent

Wanneer u in Alblasserwaard, Nieuw-Lekkerland, Streefkerk, Groot-Ammers of de Graafstroom woont en u bent in verwachting, dan is het verstandig om contact op te nemen met de verloskundige praktijk De Bakermolen. De Bakermolen is de verloskundigenpraktijk met echografie. Wanneer u contact opneemt, kunt u de praktijk bezoeken of er zal een verloskundige bij u langskomen. De verloskundige zal u vanaf het begin van de bevalling begeleiden tot na de geboorte. Tijdens het eerste gesprek, zal de verloskundige precies aangeven wat ze allemaal voor u gaat doen tijdens de zwangerschap. Tijdens uw zwangerschap zult u 10 tot 14 keer de verloskundige bezoeken. Hierbij krijgt u en uw partner advies en begeleiding. Omdat tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode uw lichaam verandert zal de verloskundige tijdens die periode u ondersteunen. Ook zal ze u medisch controleren. Soms wordt er een specialist ingeschakeld.

De onderzoeken tijdens uw zwangerschap

Tijdens de eerste controle van uw zwangerschap zal er bloed worden afgenomen. Dat is na ongeveer 8 weken. Het bloed zal worden getest op verschillende zaken zoals, de bloedgroep en resusfactor, glucosewaarde, geslachtsziekten, Hemoglobinegehalte en vervolgens op enkele andere punten als daar aanleiding voor is. Deze onderzoeken zijn belangrijk voor u tijdens uw zwangerschap. Zo kunt u de beste zorg krijgen. Wanneer er aanleiding toe is, zal de verloskundige met u de resultaten van het bloedonderzoek bespreken. Wanneer u in Alblasserwaard woont, dan is het verstandig om een afspraak te maken met een verloskundige Alblasserwaard. U zult met de verloskundige Alblasserwaard meerdere contacten hebben.

De verloskundige Nieuw-Lekkerland

Wanneer u in Nieuw-Lekkerland woont en in verwachting bent, dan is verstandig om een verloskundige Nieuw-Lekkerland te nemen. U kunt met de verloskundige Nieuw-Lekkerland tijdens uw zwangerschap bespreken of u een prenatale screening op lichamelijke afwijkingen wilt laten uitvoeren. U kunt laten onderzoeken hoe groot het risico is dat uw baby het Downsyndroom heeft of met een open ruggetje geboren zal worden. De verloskundige Nieuw-Lekkerland zal u wijzen op de voor- en nadelen van een dergelijk onderzoek. U zult uitstekend begeleid worden door de verloskundige Nieuw-Lekkerkerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *