Op zoek naar een leisteen vloer?

Gaat u verhuizen of verbouwen en wilt u graag een leisteen vloer? Dan kennen wij een bedrijf waar u goed kunt slagen, namelijk Totaaltegel. Het grote voordeel van een leisteen vloer is dat het niet krast en dat het kleurvast is. Ontdekt u toch een klein krasje op uw vloer? Dan poetst u deze gemakkelijk weg met een vochtige doek. Hoe handig is dat?! Bent u nog op zoek naar een

Een leisteen vloer reinigen

Als u een leisteen vloer hebt dan wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. We raden u daarom aan om de vloer zo nu en dan te reinigen. Dit kan met een geschikt reinigingsmiddel. Via de website van Totaaltegel kunt u zo’n reinigingsmiddel bestellen. Weet u niet precies welk reinigingsmiddel u nodig heeft? Dan raden we u aan om contact op te nemen Totaaltegel. Het gespecialiseerde team weet als geen ander wat het beste bij uw leisteen vloertegels past en kan u dan ook goed advies geven.

Het assortiment

Zoals we al hebben gezegd, kunt u bij Totaaltegel terecht voor diverse leisteen vloertegels. Deze vloertegels geven extra warmte aan een ruimte en zorgen dus voor flink veel sfeer in uw huis. Dankzij de gelaagdheid en kleurnuances ontstaat er een uniek geheel. Uiteraard zijn er heel veel soorten leisteen vloertegels. Bekijk de website van Totaaltegel en kies de tegel uit die u het meest aanspreekt.