Gebruik maken van een strafrechtadvocaat Rotterdam

Gebruik maken van Libertas Advocaten

Het kan voorkomen dat als u in Rotterdam woont gebruik moet maken van een strafrechtadvocaat Rotterdam. Dat kan het geval zijn bij het plegen van een strafbaar feit. Ook zou u gebruik kunnen maken van een strafrechtadvocaat Rotterdam als u moet voorkomen bij een dagvaarding. Wanneer u een goed gespecialiseerde strafrechtadvocaat nodig heeft, dan kunt u daarvoor contact opnemen met het advocatenkantoor Libertas in Rotterdam. Bij Libertas Advocaten werken alleen maar gespecialiseerde strafrechtadvocaten in teamverband. Bij Libertas Advocaten staan ze bedrijven en particulieren bij, die vraagstukken hebben op het terrein van toezicht, strafrecht en fiscaal recht.

Wanneer wilt u gebruik maken van een strafrechtadvocaat?

Wanneer u een kleine of een grote overtreding gemaakt heeft, kunt u een strafrechtadvocaat nodig hebben. De laatste tijd zijn er veel aanklachten van zedendelicten en daar kunt u ook mee te maken krijgen. Probeert u maar eens te bewijzen dat u onschuldig bent. Dan is het verstandig om dat over te laten aan een strafrechtadvocaat Rotterdam. Ook als u beschuldigd wordt van strafbaar feit is het belangrijk om gebruik te maken van een goede advocaat. Een strafbaar feit is volgens de wet het plegen van een handeling die verboden is volgens het Wetboek van Strafrecht.

Het voorgesprek met de strafrechtadvocaat

Voordat u een strafrechtadvocaat in de arm neemt, moet u weten waar u aan toe bent. Maak eerst gebruik van het gratis intakegesprek. Hierbij worden de kosten berekent, die u in eerste instantie zelf moet betalen. Het contact moet wederzijds goed verlopen. Wanneer u de strafzaak wint, zult u het betaalde bedrag weer terug krijgen. De strafrechtadvocaat legt u uit wat de handelingen en uw kansen zijn om de zaak tot een goed einde te brengen. Dan kunt u alsnog besluiten wat u wilt doen.

De straf die u kunt krijgen

Bij het opleggen van een straf zal worden uitgegaan van de zwaarte van het strafbare feit. Ook is de hoogte van de straf afhankelijk van de leeftijd van de aangeklaagde persoon. We hebben in Nederland het jeugdstrafrecht, volwassenenstrafrecht en adolescentenstrafrecht. De rechter kan bij de uitspraak een gevangenisstraf opleggen, maar ook een werkstraf, geldboete en tbs. Een rechter zal ook regelmatig gebruik maken van het onttrekken aan het verkeer. Waarvoor u ook wordt aangeklaagd, een strafrechtadvocaat zal altijd proberen er voor u een zo’n mogelijk resultaat uit te slepen.