Huisartskliniek.nl voor rimpels verwijderen

Heeft u last van rimpels? Dat kan erg vervelend zijn. Rimpels kunnen u er een stuk ouder uit laten zien dan u daadwerkelijk bent. Het kan u bijvoorbeeld onzeker maken. Heeft u er schoon genoeg van en wilt u van die rimpels af? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Op een altijd veilige manier kan Huisartskliniek.nl rimpels verwijderen. Dit doen ze graag voor u. Een rimpel verwijderen kan hier op diverse manieren. Er wordt door Huisartskliniek.nl bijvoorbeeld gewerkt met boxot en met fillers. Het hangt af van de plaats in het gezicht en de type rimpel welk middel ingezet wordt en of bijvoorbeeld allebei de middelen worden ingezet. 

Combinatie werkt beste

Een ideale behandeling voor het verwijderen van rimpels is vaak toch een combinatie van fillers en botox. Een arts gebruikt botox om spieractiviteit te verslappen. Om een rimpel op te vullen wordt er gebruik gemaakt van fillers. Een rimpel is namelijk een litteken. Een arts van Huisartskliniek.nl kan u altijd adviseren! Voornamelijk wordt hier hyaluronzuur gebruikt als fillers. Soms Radiesse. Allebei de fillers zijn veilig en ook tijdelijk.