Zoekt u keramisch parket?

Mist u een beetje een warme sfeer in uw woning? Dan hebben wij een goede tip voor u! Bij het bedrijf totaaltegel vindt u een keramisch parket. Een groot voordeel van een keramisch parket is dat het, in vergelijking tot een houten vloer, een veel beter onderhoudsgemak heeft! Een houten vloer heeft uiteraard een prachtige uitstraling. Alleen ieder jaar weer dient ze in de olie, in de lak of in de was gezet te worden. Dit zijn tijdrovende klussen. Wellicht kunt u hier helemaal nooit echt een goed moment voor vinden? Daarom is een perfect alternatief het kopen van een keramisch parket. Bij het bedrijf totaaltegel vindt u houtlook tegels die krasbestendig zijn en niet gevoelig zijn voor vlekken. U hoeft ze simpelweg stof te zuigen of te dweilen; dit is voldoende om de vloer schoon te houden!

Vele toepassingsmogelijkheden

Een ander voordeel van een keramisch parket is dat ze vele toepassingsmogelijkheden kent. U vindt hier, naast binnen tegels, ook een groot assortiment aan een keramisch parket voor buiten. Hoe mooi is dat wel niet; een vloer die door gelegd kan worden naar buiten toe? Dit levert een mooi geheel op. De prijzen hier zijn altijd zeer scherp en dit komt door de eigen import en de lage overheadkosten. U kunt bij totaaltegel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Website

Lees meer op de website van totaaltegel.